tisdag 5 april 2011

Vårkännslor och en fantastisk fikastund

-Efter en dag med städande, målande, sjungande och skrattande, hur toppar man det på en tisdag??

Igår var en bra dag, jag städade och fejjade och plockade, när det var klart så målade jag lite mera på min tavla som nu börjar arta sig och anta fina proportioner. När jag sen inte kunde göra mer på tavlan för den dagen, så höjde jag volymen och klädde på mig och fixade, jag skulle ju hinna handla med, men jag blev lite uppehållen av musiken som fångade mig och jag var tvungen att sjunga med och dansa loss en stund.
Sen gick jag och handlade, och vädret gjorde mig så lycklig! När man kan gå med jackan uppknäppt med bara t-shirt under, då är våren på ingång med stormsteg! Och jag var såddär fånigt glad och bara log mot allt som jag såg på min korta färd mot ica.

Snart var det dags att möta min käraste Amanda, jag gick ner för trapporna och mötte henne borta vid hembygdsparken. Det blev skvaller, skratt, kaffe, minnen, resor, planer och kort och gott fantastiskt.
Ja det var en dag att minnas.
Så fort Amanda hade gått så tittar babe på mig och säger " det var tt jävla kacklande på er två,du"!
Men om det inte hade varit så,då ha jag blivit rädd, då hade inte vår relation varit så som den ska.

Idag skulle Cassie komma, men hon fick förhinder så vi tar det nån annan dag, det är ju lite tråkigt, men inte hela världen. Kommer bli kul när han väl kan, eller så .
Men nu får de vara nog,NOG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar