fredag 23 mars 2012

Morgon paniiiken!

-Morgon paniiiken!

Jag ska vara här på min praktikplats klockan åtta. Jag gick upp vid halv sju för det är då min käresta går upp och det är liksom inte lönt att somna om. När han går vid sju så säger vi hejdå, och så säger han "glöm inte dina pengar nu, för du får handla sen i eftermiddag",detta hade vi redan kommit överens om tidigare och jag sa " men em jag har ju mitt kort i väskan". Inget mer med det. Han går till jobbet och jag fortsätter sminka mig.
När jag är helt färdig och går ner för våra hundra trappor, med min väska och en påse sopor som ska slängas så tänker jag för mig själv "men jag har ju ica kortet i plånboken, har jag verkligen den med mig?" när jag slängt soporna rotar jag igenom min väska och jag känner ingen plånbok!
Jag kutar upp för det hundra trapporna och panikletar, överallt där jag egentligen vet att den inte är, jag kollar klockan, den är nu fem i och jag har inte hittat den. Jag kollar frenetiskt i väskan igen, hittar mitt kortetui men ingen plånbok....klockan tickar, jag måste ge upp.... Hela vägen hit så tänkte jag, jag har säkert glömt den på mitt kontor, när jag kom hit så drog jag slutsatsen att det hade jag inte.... Jag är rätt säker på att den är min andra jacka hemma i min hall, på min jack-krok, precis där jag aldrig kollade.
Attans

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar