söndag 1 april 2012

En helg i en dimma, men en bra helg allt till trots

-En helg i en dimma, men en bra helg allt till trots

Våran helg började med panik.
Jag hade klart planerat lite dåligt, vi skulle ta bussen till Lidhult kvart i fyra. Jag kom tillbaka till min praktikplats vid halv tre och packade ihop mina grejer på mitt lilla kontor. Så kommer Anna och säger att det är fika,, klockan tre, hon hade bakat två pajer med tillhörande vaniljsås. Så sitter vi i personalrummet och alla överöser mig med komplimanger och så ger om mig en liten blomma med! Jag blev alldeles generad och ställd, hälst när jag tänkte på hur mycket jag har ogillat min praktik.
Så var klockan tjugo över tre och jag var tvungen att ursäkta mig och verkligen super skynda mig hem. Jag panikcyklade hem, kutade upp för trapporna och bytte skor och tog våra väskor fulla med öl och så gick vi ner.
Vi bor ju vid biblioteket, vilket inte ligger jättelångt från busstationen, men om man bär på tre väskor med öl på två personer och har mindre än en kvart på sig, då känns den sträckan som en miljard mil lång!
Vi var helt säkra på att vi skulle missa bussen, men lyckan log mot oss och vi hann precis med, men det var på håret mina vänner.
På bussen kunde jag äntligen pusta ut, och vips var vi framme i Lidhult, mamma och Hampus kom och mötte oss.
Hemma hos mamma tog vi oss en öl och jag berättade om paniken, och så kom min käre pappa!
Så skönt att träffa honom, vi käkade middag och drack en heldel. Dagen efter var de inte mycket med mig, jag so mest, fast ni vet sån sovning när man aldrig sover på riktigt. Men vi åkte till Hylte för att köpa mer öl, sen på kvällen var vi på middag hos våra grannar, vi fick lära oss om båt-termer och vad en tolva egentligen är.Sen bar det av till hotellet där det förtärdes mer alkohol. Sen så gick vi hem.
Dagen efter så skulle pappa på syskonträff, så det var sista dagen med honom. Det var en trevlig dag, trots bakfyllefyllan. När pappa hade åkt så gick vi till hotellet och sen beställde vi pizzor.
Igår låg vi som kollin och kollade på film och tv och sen på kvällen åkte vi hem.
Men trots bakfylle misären, så var det en bra helg.
Idag ska jag till kursen för en återträff och sen ska jag hämta min nya telefon. Men efter det så är jag helt fri, min kära chef är i Grekland så jag är ledig till nästa tisdag.
NOG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar